Om Vendia Ejendomme

Bag om Vendia Ejendomme

Vendia Ejendomme A/S blev grundlagt i 2009 af Lone og Rasmus Haugaard i det hårdt pressede ejendomsmarked som finanskrisen havde efterladt. I de første år efter stiftelsen opbyggedes en portefølje af udlejningsejendomme og projektgrunde, som siden hen har dannet udgangspunkt for vores aktiviteter.  

Vi har indenfor de seneste år tilpasset porteføljen således at den idag væsentligst består af boligudlejning i Aalborg, en række city-ejendomme i centrum af Hjørring, som benyttes til bolig og erhverv, samt en række erhvervsejendomme i Aalborg og omegn, som benyttes til kontor, lager, produktion og butikker. Vores samlede portefølje af anlægsejendomme er på ca. 29.000 m².  

Derudover beskæftiger vi os med udvikling og opførelse af ejendomsprojekter, samt renovering/ombygning af ældre boligejendomme. Vi har gennemført en række ejendomsprojekter i Aalborg og omegn, samt København, og har mange års erfaring med at lokalisere, udvikle og opføre fremtidssikrede ejendomsinvesteringer, som sikrer vores investorer et stærkt afkast.  

Integritet og høj faglighed i arbejdet

Vores bestyrelse og team er nøje sammensat af stærke, kompetente profiler, som alle er fokuseret på at opretholde en høj standard indenfor alt, hvad vi beskæftiger os med. 

Gennem høj faglighed og integritet sikrer vi de tillidsfulde og langvarige forhold til investorer, brugere, samt de leverandører og samarbejdspartnere vi benytter os af. 

Vi går ikke i små sko, og har en langsigtet tilgang til alt, hvad vi har med at gøre.   

Bestyrelse

Team

Vi støtter