Anna Anchers Vej

Anna Anchers Vej

Moderne og familievenlige rækkehuse i Sofiendal Enge

Anna Anchers Vej er opført af HP-Byg A/S i 2021-2022 og er tegnet af arkitektfirmaet Kjaer & Richter.

Projektet består af i alt 43 moderne rækkehuse i ét plan, og er beliggende i Aalborg SV, Sofiendal Enge, som er en yderst attraktiv placering lige imellem Skalborg og Gammel Hasseris.  

Sofiendal Enge er et område i rivende udvikling, og projektet på Anna Anchers Vej bidrager således til yderligere omdannelse af arealer til beboelse og til stor gavn for byudviklingen i Aalborg.  

Klassisk arkitektur
og høj kvalitet

Projektet består af i alt 43 moderne rækkehuse fordelt på et samlet grundareal på 4.485 m2. Rækkehusene har et klassisk arkitektonisk ydre, er opført i lækre materialer i højeste kvalitet, og rummer foruden alt i hårde hvidevarer, gulvvarme i alle rum og stilrene detaljer i alle boliger.  

Rækkehusene på Anna Anchers Vej er bygget med tre eller fire værelser, der spænder mellem 102-106 m2, og har tilstødende have og terrasse, samt egen carport og depot, som gør rækkehusene ideelle og yderst funktionelle for par og børnefamilier.  

Placeringen af projektet på Anna Anchers Vej byder både på nærliggende naturskønne og rolige omgivelser, samtidig med at man har gode indkøbs-, institutions- og shoppingmuligheder helt tæt på.  

Anna Anchers Vej