Danalien

Danalien 1, 9000 Aalborg

Boligprojekt på toppen
af Aalborg

Projektet Danalien 1 er opført af MT Højgaard og tegnet af arkitektfirmaet Kjaer & Richter.

Projektet er et boligbyggeri i otte etager med i alt 49 to- og treværelses boliger, samt et erhvervslejemål i stueetagen.  

Byggeriet er delt i et højt og et lavt niveau, og placeret på et af Aalborgs højeste punkter, hvor det markerer indgangen til Danalien-området og er integreret med +Bus-stationen ved ejendommen.   

Opførelsen af boligbyggeriet Danalien 1 er påbegyndt 2016 og afsluttet i 2018.  

Unik udsigt over fjord og by

Danalien 1 er et moderne boligprojekt fordelt på et grundareal på 5.048 m2, og projektet rummer 49 to- og treværelses boliger på mellem 56-118 m2, samt erhvervslejemål i stueetagen på 400 m2. Projektet har et gennemført stilrent og moderne arkitektonisk ydre med to forskellige niveauer, der skaber bevægelse i bygningens struktur.  

Projektet er opført i materiale af høj kvalitet, som indeholder en høj grad af genanvendeligt materiale, der skal sikre, at miljøet belastes mindst muligt under opførelsen.  

Alle boliger har en unik udsigt over fjord og by, og er opført med vestvendte altaner, hvor man kan nyde aftensolen. Med en flot udsigt og kort afstand til by, daginstitutioner og indkøb, er boligerne ideelle for familier med børn, par og enlige.  

Danalien